ELEME - Online store

VAAST R/1 - aero-inspireeritud Super Magnesium maanteeratas

VAAST R/1 on kerge, kiire, tugev, vastupidav ja säästvamalt valmistatud kui teised selle kategooria jalgrattad.

1250 g Allite Super Magnesium raam on hoolikalt valmistatud progressiivse geomeetriaga, mis sobib ideaalselt igale ratturile.

Pea ja istmetoru nurgad on hoolikalt valitud, et asetada sõitja optimaalsesse ja püsivasse asendisse ning tagada neutraalse rooligeomeetria jaoks õige rada.

R/1 toruprofiilidel on supermagneesiumi võimed, mille tulemuseks on 30% aerodünaamilise jõudluse kasv võrreldes tavaliste ümarate toruraamidega.

Olles alumiiniumist kergem, tugevam ja jäigem, on R/1 Allite Super Magnesium raamil suurepärased löögi neeldumisomadused, elektromagnetilise varjestuse jõudlus ja soojuse hajumine.

Magneesium, mida peetakse maailma kõige keskkonnasõbralikumaks ja jätkusuutlikumaks metalliks, on 100% taaskasutatav, lahustub loomulikult jälgi jätmata ja sellel on praktiliselt piiramatud loodusvarud.

VAAST oli ka esimene rattabränd, mis kasutas 100% kiupõhist plastivaba pakendit.

Tänu selle keskkonnasõbraliku metalli eksklusiivsele kasutamisele saavutas VAAST sellise sõidu, mis pole kunagi varem olnud. Tõhus jõuülekanne muudab ronimise lihtsamaks, parem löögisummutus neutraliseerib teekära, samas kui raami kaaluga võistleb ainult süsinikkiud.

Enne värvimist töödeldakse R/1 mudeliraame Plasma Electrolytic Oxidation kattega, mis annab kõva ja tiheda viimistluse, mis on optimeeritud korrosiooni kaitse kulumiskindluse, parema tugevuse, pingetaluvuse, parema väsimusjõudluse tagamiseks. Raamil on parem nakkuv pind püsivalt lahedate värvide ja efektide jaoks.

V-Fiti kombineerimine eksklusiivsete Super Magnesium raamidega tagab märkimisväärselt mugava istuvuse ja tunde.