ELEME - Online store

Täiustage oma seiklusi COROS VERTIX 2S-iga

Kujutage ette, et lähete reisile, kus iga rada on vallutatud, iga tipp saavutatud ja iga väljakutse ületatud – see annab tunnistust teie jõust ja sihikindlusest.

COROS VERTIX 2S-iga on teil lõputud võimalused, sest see käekell on loodud seiklusteks ja loodud erilise täpsusega Teie aktiivse edu parandamiseks.

Võimsus ja täpsus

VERTIX 2S on üles ehitatud võrratu jõudluse ja täpsuse pakkumisele. Uskumatult pika aku tööea, täpse GPS-i jälgimise ja kauni disainiga kell on valmis astuma vastu igale ettetulevale väljakutsele. Olenemata sellest, kas olete rännanud ebatasasel maastikul ja kohanud ekstreemseid tingimusi või käinud lihtsalt mitmepäevastel ekspeditsioonidel. VERTIX 2S on oma ülesannete kõrgusel.

Südamerütm

Täpsed andmed on kõigi sportlaste jaoks olulised. VERTIX 2S suudab kuvada täpseid pulsiandmeid. Uuel spordikellal on ka sisseehitatud COROS 5 LED ja 4 fotodetektoriga optiline andur, mis jälgib täpselt Teie pulssi treeningu ajal ja ka tavaliste igapäevaste tegevuste ajal.

Lisaks saate jälgida ka oma unemustrit, astutud samme, põletatud kaloreid ja palju muud.

Sobiv stiil

VERTIX 2S on midagi enamat kui lihtsalt spordikell – see on ka stiili ja keerukuse avaldus. Kell on saadaval järgmistes disainiversioonides:

  •            Maa
  •            Kuu
  •            Kosmos

Need kujundused tõstavad eriti esile seiklusvaimu oma ainulaadsel viisil. Vastupidavate silikoon- ja kergete nailonist rihmadega (kaasas karbis) saate oma VERTIX 2S-i kohandada vastavalt oma isiklikele eelistustele.

Seiklus ootab

Kuhu Teie järgmine seiklus teid viib? COROS VERTIX 2S-iga on võimalused lõputud. Olenemata sellest, kas matkate mägedes või avastate radu, on see kell Teie pidevaks kaaslaseks, toetades teid igal sammul. Nii et minge välja ja alustage oma seiklust!

toode saadaval siin: eleme.ee