ELEME - Online store

COROS kuulutab välja PACE 3 GPS spordikella

COROS tõi turule PACE 3 käekella, mis on uusim jõudlusele keskendunud spordikäekella ja PACE 2 järglane, mis annab veelgi võimsama panuse.

Oma legendaarset eelkäijat igati täiustades sisaldab COROS PACE 3:

  • Järgmise põlvkonna GPS – Ümberkujundatud kõigi GPS-süsteemide kiibistik koos valikulise kahesagedusilikusega hoiab Teie GPS-andmed täpsed isegi kõige keerulisemates olukordades, näiteks kõrglinnades või sügaval metsas.
  • Minge eemale ja veelgi kaugemale  – pikema aku kestusega - 38 tundi pidevat GPS-i jälgimist või 24 päeva pidevat igapäevast kasutamist,  PACE 3 viibib Teie randmel kauem ja väheneb laadimisele kulutatud aeg.
  • Järgige oma teed – minge kaugemale naabruskonnas ja jookske enesekindlalt võimsate tööriistade komplektiga, sealhulgas Breadcrumb navigatsioon  ja reaalajas hoiatused.
  • Transflektiivne, alati sees puutetundlik ekraan – parandab nähtavust eredas päikesevalguses, alati sisse lülitatud ekraani ja öörežiimi abil, mis on hõlpsasti loetav ka pimedas.
  • Muusika taasesitus – laadige alla ja esitage MP3-muusikat otse kellast ning kuulake Bluetooth-kõrvaklappidest või kõlaritest.
  • Muusika taasesitus – laadige alla ja esitage MP3-muusikat otse kellast ning kuulake Bluetooth-kõrvaklappidest või kõlaritest.
  • Uued tegevusrežiimid – matkamine, maastikujooks, suusatamine, murdmaasuusatamine ja lumelaud. COROS PACE 3 pakub laia valikut tegevusrežiime, mis on optimeeritud täpseks mõõtmiseks
  • 24/7 mugavus – ülikerge, elegantse korpusega ja vaid 30 g kaaluv COROS PACE 3 on mõeldud kandmiseks kogu päeva. ja öö täiesti segajatevabas mugavuses.

COROS Pace 3 on midagi enamat kui käekell, kõik Pace 3 kasutajad saavad ka piiramatu tasuta juurdepääsu COROSe treeninglahendustele: 1) COROS EvoLab, 2) COROS Treeningkeskkond, 3) COROS Treenerid, 4) COROS Treeningplaanid ja treeningud.

PACE 3 lansseerimine toimub pärast COROSe töökat kuud, mille jooksul avaldati mitu uut tarkvara ja toote värskendust. Augustikuu funktsioonivärskendus tõi kõikidele COROS-i kasutajatele reaalajas navigeerimise, kohandatavad kellaekraanid ja Strydi järgmise põlvkonna mõõdikud.