ELEME - Online store

Hyperice on mõeldud kõigile

Kui kuulete kaubamärki Hyperice, võib teie esimene mõte olla, et need tooted on mõeldud ainult sportlastele. Aga ei, see on mõeldud kõigile, isegi teie vanaema ja vanaisa saavad neid tooteid kasutada.

Kõlab uskumatult, siin on eelised, miks Hyperice tooted sobivad vanematele täiskasvanutele.

Hyperice taastumise tehnoloogia suudab

  •  suurendada teie liikuvust,
  • leevendada valulikke lihaseid,
  • sooritusvõimet parandada,
  • võimaldab valuvaba jalutuskäigu.

Selle efekti nägemiseks reaalajas Hyperice'i ja Watermarki hooldekodud tegid ainulaadset koostööd HealthPRO Heritage'i füsioterapeudiga, et testida Hyperice'i seadmeid ja nende mõju vanematele täiskasvanutele.

Hyperice meeskond varustab Watermark hooldekodusid kõige sobivamate seadmete ja professionaalse järelevalvega.

Hyperice Teraapiad sisaldavad temperatuuri, vibratsiooni ja kompressiooni, et parandada liigeste liikumisulatust, vähendada lihaste valulikkust ja parandada verevoolu, et suurendada liikuvust.

Liikuvuse parandamine võib aidata elanikel optimeerida oma füüsilist vormi ja võimaldada neil nautida tegevusi, mida nad armastavad, olgu selleks siis treeningtundides osalemine või lihtsalt lastelaste ja lapselapselastega kursis olemine külastuste ajal.

Rääkides testtoodetest, kasutati Venom´it tmugavuse huvides kõige enam pärast treeningut, kuid Normatec on passiivne viis jalgade turse leevendamiseks ja verevoolu suurendamiseks alajäsemetesse enne ravi.

Elanikud teatasid, et pärast Hyperice'i toodete kasutamist on mugavuse tase 100% paranenud ja nad on liikuvamad, kusjuures turse vähenes 22% ja valu 28%. Üldine rahulolu oli 97%.

Paljud inimesed ei tea, et seda tüüpi taastumistehnoloogia on olemas, ja Hyperice'i meeskond teeb uhkusega selle kättesaadavaks, et toetada neid nende igapäevasel tervisereisil.

Hakake nüüd Hyperice toodetega enda ning oma vanemate ja vanavanemate eest hoolitsema.

Osta nüüd: Hyperice

Allikas: Watermark pilot program