ELEME - Online store

VAAST innovatsioon – palju enamat kui meeldejääv sõna

VAAST Bikes on bränd, mis on loodud läbimõeldult vabastamaks end vanadest paradigmadest.

Vabanenud looma uusi viise, et jõuda kaugemale kui kunagi varem. Vabanenud tõestamaks, et jalgratta ehitamiseks ja rohkem saavutamiseks on erinevaid ja paremaid viise.

Uuenduslikud jõudlusele keskendunud jalgrattad, mis on loodud tähelepanelikumaks inimjõul põhinevaks isiklikuks liikuvuseks. VAAST-i insenerid, teadlased, disainerid ja ratturid jätkavad edukalt kinnisideeks funktsionaalsemad, vastupidavamad ja hästi ümardatud peenhäälestatud jalgrattad, mis julgustavad avastama kaugemale ulatuvaid kogemusi.

Vaasti meeskond kasutab optimeeritud ja alternatiivseid materjale, kujundusi ja V-Fit tehnoloogiaid, et tekitada sõidutunne, mis muudab sageli keerulised marsruudid vähem läbitavaks.

VAAST Bikes on esimesed, mis kasutavad Allite supermagneesiumi.

Sellel ülitugeval sulamil on suurepärased lööki neelduvad omadused, see kaalub 33% vähem kui alumiinium ja 50% vähem kui titaan mahu järgi ning on mõlemast oluliselt tugevam. Tänu selle keskkonnasõbraliku metalli eksklusiivsele kasutamisele on Vaasti meeskond saavutanud sõidutunde, mis pole kunagi varem olnud.

Tõhus jõuülekanne lihtsustab ronimist. Löögi neeldumisomadused neutraliseerivad suure osa teekärast.

Raami kaal konkureerib ainult süsinikkiuga. Raami kaal konkureerib ainult süsinikkiuga. 

Super Magnesium, V-Fit, Naild R3EACT maapinda jälgiv vedrustus – vaid mõned näited tõelisest innovatsioonist, mille VAAST toob... tõestus, nagu öeldakse. Edusammud, mida saate tunda, mitte lihtsalt lugeda.

Kui see sõidukogemust märkimisväärselt ei paranda, me seda ei tee.

Nautige sõitmist ELEME.ee - Teie veebipood