ELEME - Online store

Uurige täiuslikkust ja avastage oma võimalusi COROS APEX 2 ja APEX 2 Pro kelladega

APEX 2 ja APEX 2 Pro kelladel on ümberkujundatud GPS-antenn, mis tagab parema jõudluse ja täiustatud navigeerimiskogemuse.  Järgmise põlvkonna optilise südame löögisageduse andur ja pikema kestusega GPS-aku juhivad teie treeningut ja teekonda.

APEX 2 võimaldab 45 tundi aku kestust GPS-rezhiimis samal ajal kui, APEX 2 Pro võimaldab 75 tundi ning täislaadimise tsükkel võtab aega vähem kui 2 tundi.

See aitab jälgida Teie une kvaliteeti ja kõiki Teie unetsükli olulisi etappe - Sügavat, kerget ja REM-und. Ärgates tehke kiire südame läägisageduse varieeruvuse mõõtmine (HRV) mõõtmine et teha kindlaks, kui valmis on Teie keha päeva stressiteguritega toimetulekuks. Kellal on ka optiline südame löögisageduse andur.

 

APEX 2 töötab randmel temperatuurivahemikus -20  kuni 50. Vihm, lumi lombid, muda - APEX 2 püsib igas olukorras kuiv. See kell on ehitatud 5 ATM veekindlusega ja talub survet kuni 50m sügavusele.

 

Kell on varustatud tipptasemel navigeerimisfunktsioonidega, nii et teate täpselt kus Te looduses viibite ja kuidas oma algsesse asukohta naasta.

 

Võrguühenduseta tasuta ülemaailmsete maastiku- ja topograafiliste kaartide abil pääsete juurde kriitilisele navigatsiooniteabele kõige kaugemates kohtades.

 

COROS APEX 2 and APEX 2 digitaalne ekraan teeb kaardi suurendamise ja vähendamise lihtsaks, samas kui puuteekraan võimaldab kaarti sõrmega lohistada. Samuti saab kella seadeid hõlpsalt muuta isegi kinnastega.  

 

Alusta oma teekonda nüüd.

SaadavalELEME.ee - Teie veebipood