ELEME - Online store

Treenige hiilgavalt Forerunner 265 ja 265S jooksu- nutikelladega

Forerunner 265 seeria on esimeneGPS-iga jooksu-nutikell, millel on egas AMOLED-ekraan.

Forerunner 265-l on valikulised alati sisse lülitatud täisvärvilised ekraanid, millelt on lihtne lugeda olenemata ilmastikutingimustest, samas kui puuteekraan täiendab traditsioonilist 5 nupuga disaini, võimaldades kiiret juurdepääsu igapäevastele tervisefunktsioonidele, nutikatele teavitustele ja muule.

Forerunner 265 pakub uuenduslikke tööriistu, mis aitavad sportlastel piire ületada:

  • Alustage vaba päeva hommikuaruandega, mis annab ülevaate eelmise öö unest ja päeva treeninguväljavaadetest koos HRV (südame löögisageduse varieeruvuse) olekuga.
  • Kasutage võistlusvidinat, et saada treeningnõuandeid, isikupärastatud igapäevaseid soovitatud treeninguid ja eelseisva võistluse lõpetamisaja ennustusi.
  • Kasutage võistlusvidinat, et saada treeningnõuandeid, isikupärastatud igapäevaseid soovitatud treeninguid ja eelseisva võistluse lõpetamisaja ennustusi.
  • Tehke kindlaks, kas on hea päev pingutada või võtta rahulikult, kasutades unekvaliteedil, taastumisel, treeningkoormusel ja muul põhinevat treeningvalmiduse skoori.
  • Mõõtke jooksuvõimsust ja jooksudünaamikat randmelt – pole vaja rakendust ega lisavarustust.

Forerunner 265 sisaldab Garmin First Beat Analyticsi jõudluse jälgimise tööriistu, nagu VO2 max, jõudlusseisund, treeningefekt ja palju muud.

Forerunner 265 sisaldab randmel baseeruvat Pulse Ox sensorit, keha energiataseme jälgimist, täiustatud une jälgimist ja une hinnangu andmist, stressi jälgimist, menstruaaltsükli ja raseduse jälgimist ja palju muud.

Forerunner 265 käekell võimaldab saada nutikaid teateid; laadige laule Spotifyst alla. Telefonivaba kuulamine; jookske suurema meelerahuga tänu intsidentide tuvastamise funktsioonile.

Forerunner 265 on saadaval kahes suuruses: 42 mm Forerunner 265S-l on kuni 24-tunnine aku tööiga GPS-režiimis ja kuni 15 päeva nutikella režiimis, samas kui 46 mm Forerunner 265-l on GPS-režiimis kuni 20-tunnine aku tööiga. ja kuni 13 päeva nutikella režiimis.

Saadaval kuues värvitoonis, et sobituda Teie stilliga: ELEME.ee - Teie veebipood