ELEME - Online store

Tutvustame uut päikeseenergia GPS-rattakompuutrit ''DURA''

Tere reisija!

Kas oled kunagi avastanud, et Su ratta arvuti aku on peaaegu tühi just siis, kui oledvalmis teele asuma? Kui ei, siis oled kindlasti näinud, kuidas vananenud aku eluiga langeb täielikult laetud aku täiesti nullini, kui oled rajal, lootes, et kohtate äratuntavat ala, kuid avastad, et oled eksinud ja leiad imekombel oma tee koju, nii et ükskõik kuhu Sa ka ei läheks, COROS on leidnud lahenduse, täiesti uus COROS DURA on Sinu parim liitlane.    

COROS DURA (Solar GPS rattakompuuter)

Põnevalt pikk aku kestus, kristallselge värviline puuteekraan, kahesageduslik GPS-navigatsioon ja kõikehõlmav jalgrattatreeningu platvorm on valmis täitma Su suurimaid rattasõidueesmärke. Selle asemel, et täita saadaolev maht võimalikult suurima ekraaniga, kasutas Coros teadlikult väiksemat ekraani – nurgast nurka 2,7 tolli – ja täitis pinna ülemise kolmandiku ülitõhusate väikeste päikesepaneelidega, nii et see võib kesta kuni 120 tundi. Tegelikult võib see õigetes tingimustes lõpetada reisi rohkem laetult kui alguses, kuna päikesepaneelid tagavad aku tööiga kuni kaks tundi iga otsese päikesevalguse tunni kohta.             

Lisafunktsioonid

Lisafunktsioonide hulka kuuluvad sisseehitatud rattaalarm ja avariituvastus, ülevaade eelseisvatest tõusudest ja nutikas keskmise marsruudi ümbersuunamine Google Mapsi kaudu (telefoniühendus), mis pakub ka ajakohaseid andmeid, nagu liiklus ja tee. sulgemise teave. Selle saab ühendada tavaliste rakendustega, sealhulgas TrainingPeaks, Strava, Komoot ja RideWithGPS, et laadida alla marsruute või treeninguid ja seejärel sõite üles laadida. Ootuspäraselt saab selle ühendada ka Corose rakendusega, mis võimaldab kasutajatel seadet konfigureerida ja tarkvaravärskendusi teha.

Täpsus

COROS DURA on varustatud uusima kahe sagedusega GPS-satelliitkiibiga, mis salvestab täpselt asukohaandmed isegi siis, kui sõidate tiheda liiklusega radadel või kõrglinnades. Kui režiim Auto GPS Select on aktiveeritud, kasutab COROS DURA parimat GPS-seadet, mis põhineb satelliidi tugevusel, et säilitada täpne jälgimine ja optimeerida aku tarbimist. Kui valid vale pöörde, pole see oluline, kuna COROS DURA suunab teekonna kohe ümber, kasutades Google Mapsi pakutavaid reaalajas teeolude andmeid, et vältida hooajalisi sulgemisi ja ehitustöid.                                                                                                                                                                                                                                                                       

Täielik kogemus

Solar GPS-rattakompuutril on suurepärane funktsioon – laadib pärast sõitu üles peaaegu kohesed andmed, olenemata selle kestusest, võimaldades Sul hõlpsasti oma seiklusi kogukonnaga jagada. See töötab koos COROSe kellade ja anduritega, et pakkuda täielikku treeninguteavet, võimaldades Sul sujuvalt jälgida oma edusamme. Sisseehitatud Bluetoothi, ANT+ abil tagab meie Solar GPS rattakompuuter paindlikkuse ja ülemaailmse ühilduvuse nagu ei kunagi varem.

Liituge meiega, et alustada oma seni parimat seiklust Solar GPS-rattakompuutriga DURA, mis on ideaalne kaaslane Su kaherattalisel seiklusel. Jalgrattaspordi tulevik algab nüüd ja see on helgem kui kunagi varem!