ELEME - Online store

Muutu piiramatuks koos Phoenix 8-ga

Kas olete kunagi mõelnud, mis tunne on, kui teie randmel on isiklik treeningtreener, kes suudab seda kõike teha? Fēnix 8 on täpselt see, mida vajate ja suudab veelgi enamat.     

Fēnix 8 on edasi arenenud 

Fēnix 8-l on vapustav AMOLED- ja SOLAR-ekraan, mis pakub erksaid värve ja kristallselget nähtavust mis tahes valgustingimustes. Ükskõik, kas uurite ebatasast maastikku või jälgite treeningut siseruumides, tagab ekraan, et teil on vajalik teave teie käeulatuses. Fēnix 8, mis on ehitatud taluma kõige raskemaid keskkondi, on sukeldumisreitinguga kuni 40 m ning sellel on lekkekindlad nupud, metallist sensori kaitsekate ja kriimustuskindel lääts. Seda on testitud ka USA sõjaväe termilise, põrutus- ja veekindluse standardite järgi, nii et võite selle julgelt kõikjale kaasa võtta. 

Minge oma võimetest kaugemale 

Fēnix 8 pakub laias valikus spordialale omaseid treeninguid, mis on loodud selleks, et aidata teil parandada oma sooritust ja saavutada treeningueesmärke. Olenemata sellest, kas olete jooksja, jalgrattur, ujuja või jõutreener, leiate oma edusammude jälgimiseks ja treeningute optimeerimiseks kohandatud treeninguid ja mõõdikuid. 

Häälaktiveerimisega käsud 

Sisseehitatud kõlari ja mikrofoniga võimaldab Fēnix 8 nutitelefoniga sidudes helistada ja kõnesid vastu võtta otse kellast. Samuti saate kella funktsioone juhtida häälkäsklustega isegi ilma nutitelefoni ühenduseta, mis annab teile suurema paindlikkuse ja mugavuse. 

Hämmastav aku kestus

Kuni 28 päeva kestva akuga Fēnix 8 on ideaalne valik neile, kes otsivad vastupidavat ja mitmekülgset nutikella. See võimaldab teil täielikult nautida kõiki kella funktsioone ilma sagedase laadimiseta. 

Fēnix 8 põhiomadused 

Sukeldumine kuni 40 meetrit 

Sisseehitatud kõlar ja mikrofon hääljuhtimiseks 

Spordispetsiifilised treeningud 

Ööpäevaringselt tervise ja heaolu jälgimine 

Täiustatud kaardil navigeerimine

Garmin Fēnix 8 on parim kaaslane sportlastele ja seiklejatele, kes nõuavad parimat.

Saadaval siin: Eleme - Veebipood