ELEME - Online store

Kuidas valida õige Shokzi mudel?

Kui avate Eleme veebilehe ja näete mitmeid kõrvaklappide valikuid, võib olla raske aru saada, millised kõrvaklapid teile paremini sobivad.

Seetõttu tutvustame Teile lühiülevaadet meie mudelitest, et saaksite valida treeninguteks sobiva seadme.

Shokz OpenRun Pro

Sobib kõige paremini: täispika maratoni ja poolmaratoni jaoks

OpenRun Pro, mis on loodud tippsportlastele, sportlastele ja neile, kes ei tee jõudluses kunagi järeleandmisi, on valmis aitama Teil oma piire ületada.

Kerge, avatud kõrva disain koos meie uusima ja kõige arenenuma luu juhtivuse tehnoloogiaga annab Teile võimaluse püsida rahulikult ühenduses oma heli ja eesmärkidega. Muud funktsioonid, nagu 10-tunnine aku kestus, kiirlaadimine ja IP55 vastupidavuse ja veekindluse  reiting, võimaldavad Teil toime tulla mis tahes treeningu ja keskkonnaga.

Shokz OpenRun 

Sobib kõige paremini: poolmaratonideks välitreeninguteks, 10K jooksudeks

Meie kõige kergematel kõrvaklappidel OpenRun on IP67 veekindluskaitse (ei ole mõeldud ujumiseks), 8-tunnine aku kestus ja kiirlaadimisfunktsioon Teie pikimate jooksude ja kõige intensiivsemate treeningutega päevade jaoks. Kahesüsteemsed mikrofonid ja meie multifunktsionaalne nupp hõlbustavad kõnede vastuvõtmist ja muusika juhtimist mõne kiire puudutusega keset harjutust või juba lõdvestudes.

Shokz OpenMove

Sobib kõige paremini: 5K võistlusteks ja vähese mõjuga risttreeninguteks, ka puhkepäevadeks.

OpenMove on ideaalne paar kõigile, kes võivad olla jooksmise, aktiivse eluviisi või luu juhtivuse algajad! Avatud kõrvade mugavus koos 6-tunnise aku kestuse ja IP55 veekindluse ja vastupidavusega muudavad need kõrvaklapid ideaalseks vähese mõjuga treeninguteks, puhkepäevadeks ja kõigeks aktiivseks ja lõbusaks, mida süda ihaldab!


OSTA Nüüd: ELEME.ee - Teie veebipood