ELEME - Online store

CARDO Silmapaistev jõudlus – ületamatu PACKTALK PRO

Maailmas, kus domineerib mootorratturite suhtlus, pakub CARDO tõeliselt hämmastavat lahendust, mis muudab mootorratturite suhtlemise piiramatuks kogemuseks.

Tutvustame "PACKTALK PRO"

Selle suurepärase seadme suurima eelise annab integreeritud avariituvastusandur, mis toob meelerahu igale teel olevale mootorratturile.

Selle funktsioon on loodud seadmete jaoks, mis suudavad tuvastada mootorratturi tunnetusi ja saata hädaolukorra hoiatuse määratud kontaktisikule, kui asjad lähevad valesti.

Mootorratturitele pakub PACKTALK PRO suurepärast helielamust. See on varustatud uusimate 45 mm JBL kõlaritega, et tagada parim helikogemus liikvel olles. PACKTALK PRO pole mitte ainult tehniliselt muljetavaldav, vaid ka visuaalselt atraktiivne. Selle täiesti must matt värv tasakaalustab sujuvalt elegantsi ja vastupidavust.

Loodud täiendama teie energilist elustiili.


Sellel seadmel on sellised funktsioonid nagu:

- automaatne sisse/välja lülitamine,

- Teise põlvkonna DMC-tehnoloogia, mis muudab suhtluse lihtsamaks. Kuni 15 inimest.

- Seade on ka veekindel, te ei kahtle, et selle funktsioonid töötavad ka kõige raskemates ilmastikutingimustes. tänu oma intuitiivsele disainile,

PACKTALK PRO tagab, et tarkvara kasutamine ei tekita kunagi probleeme. PACKTALK PRO ei ole lihtsalt seade, see on kaaslane, mis loob erakordse kogemuse.